Tomatsoppa med fisk

15 min Huvudrätt Lunch Middag Varmrätt
Frysbar
Tomatsoppa med fisk

Tomatsoppa på tio minuter och med enbart två ingredienser. Skär fisken i små bitar och koka den direkt i tomatsoppan i ett par minuter. Färdigt att servera!

Ingredienser

Sejfilé
200 g
Kelda® Mustig tomatsoppa
5 dl

Gör så här

  • Skär fisken i mindre bitar.
  • Koka upp soppan under omrörning. Lägg ner fiskbitarna och låt koka 2-3 min.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

213 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0 g
Protein: 42 % 22,1 g
Fett: 33,2 % 8 g
Kolhydrater: 24,8 % 13 g
https://www.arla.se/recept/tomatsoppa-med-fisk/