Tomatsoppa med bakade ägg

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Tomatsoppa med bakade ägg

En festlig variant på tomatsoppa som serveras med ost- och oreganobakade ägg.

Ingredienser

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200° eller 180° varmluft.
  • Smörj 4 ugnssäkra portionsformar.
  • Vispa ihop ägg, ost och oregano i en bunke. Fördela äggsmeten i formarna. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min.
  • Värm soppan i en kastrull under omrörning. Stjälp upp äggen i djupa tallrikar och häll soppan över.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

290 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 15 g
Kolhydrater: 14 g
Fett: 18 g
https://www.arla.se/recept/tomatsoppa-med-bakade-agg/