Tomatsoppa med bakade ägg

Tomatsoppa med bakade ägg

Betyg

(8 st)

En festlig variant på tomatsoppa som serveras med ost- och oreganobakade ägg.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Smörj 4 ugnssäkra portionsformar. Vispa ihop ägg, ost och oregano i en bunke. Fördela äggsmeten i formarna. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Värm soppan i en kastrull under omrörning. Stjälp upp äggen i djupa tallrikar och häll soppan över.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 14 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem