Tomater provencale

Tomater provencale

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Klassiska provençalska smaker. Tomaterna är lika goda kalla som varma.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 25 bufféportioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Dela tomaterna på mitten. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar. Skala och finhacka vitlöken. Strö vitlök och persilja på tomaterna. Ringla över smör-& rapsolja. Baka tomaterna i mitten av ugnen 15–20 minuter.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 45 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem