Tomat- och räksoppa
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•

Räkorna förvandlar tomatsoppan till en härligt färgstark räksoppa som fungerar lika bra till fest som till vardag.
Ingredienser
Räkor med skal
|
500 g |
---|---|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
5 dl |
Hackad färsk basilika
|
½ dl |
Tillbehör:
Rostat formbröd
|
4 skivor |
---|---|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
30 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
604 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 35,8 % | 53,2 g |
Fett: | 34,4 % | 23,5 g |
Kolhydrater: | 29,8 % | 44,4 g |

