Tomat- och räksoppa
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Räkorna förvandlar tomatsoppan till en härligt färgstark räksoppa som fungerar lika bra till fest som till vardag.
Ingredienser
|
Räkor med skal
|
500 g |
|---|---|
|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
5 dl |
|
Hackad färsk basilika
|
½ dl |
Tillbehör:
|
Rostat formbröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
| 30 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
604 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g |
| Protein: | 35,8 % | 53,2 g |
| Fett: | 34,4 % | 23,5 g |
| Kolhydrater: | 29,8 % | 44,4 g |