Thailändsk kalkonfilé med citron och ingefära
20 min
Huvudrätt
Lunch
•
&format=webp)
Krämiga och smakrika nudlar med grönsaker och stekt kalkonfilé. God och vällagad mat på under 30 min! Kalkonen går bra att byta ut mot kyckklingfilé.

Ingredienser
Kalkonfilé
|
500 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Röd paprika
|
1 |
2½ dl | |
Finriven färsk ingefära
|
2 msk |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Äggnudlar
|
250 g |
Färsk koriander
|
|
---|---|
Rostad lök
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Kalkonfilén kan även bytas ut mot kycklingfilé.
Näringsvärden, per port
Energi:
510 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 33,2 % | 41,6 g |
Fett: | 26,6 % | 15,3 g |
Kolhydrater: | 40,2 % | 50,5 g |

