Thailändsk kalkonfilé med citron och ingefära
20 min
Huvudrätt
Lunch
•
&format=webp)
Krämiga och smakrika nudlar med grönsaker och stekt kalkonfilé. God och vällagad mat på under 30 min! Kalkonen går bra att byta ut mot kyckklingfilé.

Ingredienser
Kalkonfilé
|
500 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Röd paprika
|
1 |
2½ dl | |
Finriven färsk ingefära
|
2 msk |
Citron, finrivet skal och saft
|
1 |
Äggnudlar
|
250 g |
Färsk koriander
|
|
---|---|
Rostad lök
|
Gör så här
Kalkonfilén kan även bytas ut mot kycklingfilé.
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
520 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 32 g |
Fett: | 26 g |

