Thailändsk kalkonfilé
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Kalkon på nytt vis med thailändska kryddor.
Ingredienser
Kalkonfilé
|
500 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Färsk röd chili
|
½ |
Röd currypasta
|
1½ msk |
Sesamolja
|
1 msk |
Honung
|
1 msk |
Lime
|
rivet skal och saft av 1 |
Hönsbuljong
|
2 dl |
Japansk soja
|
2 tsk |
Vetemjöl
|
2 tsk |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Kalkonfilén kan även bytas ut mot kycklingfilé.
Näringsvärden, per port
Energi:
291 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 45,7 % | 32,7 g |
Fett: | 39,5 % | 13 g |
Kolhydrater: | 14,8 % | 10,6 g |

