Thailändsk fläskfilé

Thailändsk fläskfilé

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(146 st)

Kokos, ingefära och chili ger sting i denna exotiska gryta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skär purjolökarna i sneda skivor. Skala och skiva vitlöken. Dela, kärna ur och strimla chilifrukten. Stek köttet i smör i en stekpanna ca 3 min/sida. Salta och peppra. Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några min. Smaksätt med riven ingefära och smula i buljongtärningen. Häll i kokosmjölk och matyoghurt. Lägg i köttet och låt grytan koka upp. Smaksätt med salt och servera direkt med kokt ris.

Tips:

Chili kan bytas ut mot sambal oelek.
Färsk ingefära kan bytas ut mot 1 tsk malen ingefära för 4 port.

Köttet kan stekas i förväg.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem