Fläskfilé med sås och ugnsstekta grönsaker
45 min
Huvudrätt
•
Lättlagad fläskfilé i ett recept tillsammans med god sås med smak av senap och vitlök.
Fräscha, ugnsstekta grönsaker till fläskfilén gör maträtten komplett.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Tärna, koka och frys in rotfrukter som mjuknat. Gott i grytor och soppor.
Energi:
465 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 28 g |
Fett: | 25 g |
Ingredienser
Fläskfilé
|
500 g |
---|---|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
2 tsk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
2½ dl | |
Dijonsenap
|
2 tsk |
Köttbuljong
|
½ tärning |
Hackad färsk persilja
|
1 msk |
Ugnstekta grönsaker:
Potatis
|
400 g |
---|---|
Blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash
|
600 g |
2 tsk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |