Fläskfilépanna

Fläskfilépanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(130 st)

En riktig festmåltid, gjord i en handvändning. Gör dubbel sats och bjud många!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl ris
  • 65 g blandad grönsallad

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 min på varje sida.
  3. Tillsätt grädde, buljongtärning och körsbärstomater, rör om och låt koka i 2 min. Strö över timjan.
  4. Servera med ris och grönsallad.

Näringsvärden, per port inkl ris och sallad

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag