Fläskfilépanna

Fläskfilépanna

Betyg

(253 st)

En riktig festmåltid, gjord i en handvändning. Gör dubbel sats och bjud många!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 min på varje sida. Tillsätt grädden, fonden och körsbärstomaterna, rör om och låt koka i 2 min. Strö över timjan.

Näringsvärden, per port inkl ris och sallad

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem