Fläskfilépanna

Fläskfilépanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(256 st)

En riktig festmåltid, gjord i en handvändning. Gör dubbel sats och bjud många!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl ris
  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här

Gör så här

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär köttet i skivor. Stek det i smör-&rapsolja i en panna 2 min på varje sida. Tillsätt grädde, buljongtärning och körsbärstomater, rör om och låt koka i 2 min. Strö över timjan. Servera med ris och grönsallad.

Näringsvärden, per port inkl ris och sallad

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa: