Teriyakirullar med dipp

Teriyakirullar med dipp

Betyg

(25 st)

Tunnbrödet döljer god lax med asiatisk smak. En riktig munsbit på buffén eller som drinktilltugg.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 32 st

Dipp:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda Kesella och teriyakisås. Bred ut röran på tunnbröden. Lägg på laxskivorna och rulla ihop hårt från långsidan. Linda in varje rulle i plast och låt ligga i kylen. Blanda dippen och ställ kallt. Hit kan man förbereda. Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med sesamfrön och servera med dippen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem