Teriyakirullar med dipp
25 min
Buffé
Tillbehör
•
Innanför tunnbrödet finns god lax med asiatisk smak. En smakrik munsbit på buffén eller som drinktilltugg.
Ingredienser
| 2 dl | |
|
Teriyakisås
|
4 msk |
|
Mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
|
4 |
|
Tunt skivad gravad lax
|
400 g |
|
Rostade svarta eller vita sesamfrön
|
½ dl |
Dipp:
| 3 dl | |
|
Sweet chilisås
|
¾ dl |
|
Riven färsk ingefära
|
½ msk |
|
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
79 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 22 % | 4,3 g |
| Fett: | 39,1 % | 3,5 g |
| Kolhydrater: | 38,9 % | 7,6 g |