Teriyakirullar med dipp
25 min
Buffé
•

Innanför tunnbrödet finns god lax med asiatisk smak. En smakrik munsbit på buffén eller som drinktilltugg.
Ingredienser
2 dl | |
Teriyakisås
|
4 msk |
Mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
|
4 |
Tunt skivad gravad lax
|
400 g |
Rostade svarta eller vita sesamfrön
|
½ dl |
Dipp:
3 dl | |
Sweet chilisås
|
¾ dl |
Riven färsk ingefära
|
½ msk |
Salt
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
79 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 22 % | 4,3 g |
Fett: | 39,1 % | 3,5 g |
Kolhydrater: | 38,9 % | 7,6 g |

