Tarte tatin med lök och ost

Tarte tatin med lök och ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En tarte tatin med gul lök som man bryner i smör och honung. Annorlunda och jättegod rätt som skärs i portionsbitar och serveras med en vit mögelost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Baka lökarna i mitten av ugnen 40-45 min. Låt svalna. Höj värmen i ugnen till 200°. Skala lökarna och dela dem på mitten. Bryn snittytan i smör och honung. Ställ dem tätt med snittytan ner i en ugnssäker form. Kavla ut smördegsplattorna och täck lökarna med dem. Baka i mitten av ugnen 25-30 min. Stjälp upp på en skärbräda och skär i tårtbitar. Skär osten i bitar och servera till.

Tips:

Gör egen smördeg.
Passar också att serveras med Castello® Golden.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem