Tandoorimarinerad kyckling eller lax

Tandoorimarinerad kyckling eller lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Enklare kan det inte bli: mild yoghurt och currypasta!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g kycklingbröstfilé

Marinad:

  • ½ dl Arla® mild yoghurt naturell
  • ½ dl tandooripasta

Raitadressing:

  • 2 dl Arla® mild yoghurt naturell
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm salt
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ihop marinaden i en plastpåse. Lägg i kycklingen eller laxen och låt den marinera i kylen ca 4 tim. Sätt ugnen på grill. Lägg kycklingen eller laxen på en plåt med bakplåtspapper. Stek i övre delen av ugnen ca 5 min tills det får färg. Sänk värmen till 150° och stek i ytterligare ca 10 min. Rör ihop alla ingredienserna till dressingen.

Tips:

Kycklingen kan bytas ut mot lax.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem