Tacomarinerad fläskkarré

Tacomarinerad fläskkarré

Betyg

(12 st)

Fläskkarré är utmärkt till kryddstarka rätter och en bubblare i tacosammanhang. Om du vill kan du lägga karrén på grillen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Guacamole:

  • 2 avokado
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • pressad saft av ½ citroner
  • ½ tsk salt

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Skär snitt i köttet och stick in vitlöksklyftorna. Gnid in tacokryddan på köttet. Stek köttet runt om i smör i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form och sätt i en termometer. Stek i nedre delen av ugnen tills temperaturen är 68°, ca 45 min. Låt köttet vila ca 10 min. Sätt ugnen på grill 200° och grilla majskolvarna i ugnen ca 10 min. Skala kärna ur och mosa avokadon. Blanda med vitlök och citron. Smaka av med salt. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Skär köttet i skivor och servera med tortillabröd, guacamole, majskolvar och övriga tillbehör.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 850 kcal
  • Protein: 48 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 42 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem