Tacobönor i pitabröd

Tacobönor i pitabröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Snabblagad och mättande böngryta med tacokryddning. Serveras med gott pitabröd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 burk kidneybönor, 400 g
  • 1 burk tomatsås arrabiata, ca 400 g
  • 100 g salladslök
  • 1 dl hackad färsk koriander
  • 4 pitabröd

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av i en sil. Koka upp bönor och tomatsås i en kastrull. Strimla salladslöken. Toppa böngrytan med salladslök och koriander. Servera i pitabröd, gärna med en sallad, och toppa med gräddfil.

Näringsvärden, per port exkl sallad

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 56 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag