Tabbouleh med dill

Tabbouleh med dill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Tabbouleh är ett måste på mezebordet. Vår variant innehåller valnötter, vitost och en massa dill. Låt inte bulgurgrynen koka för länge så de behåller lite kärna i mitten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl bulgur
  • 150 g Apetina® vitost Vitost hel bit 20%
  • 1 dl valnötter
  • 6 tomater
  • 1 gurka
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 15 svarta oliver
  • saften av ½ citroner
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Bryt osten i mindre bitar. Grovhacka nötterna. Skär tomaterna i grova bitar. Skala, dela och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar. Blanda ihop alla ingredienser till tabbouleh.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem