Tabbouleh med dill

Tabbouleh med dill

20 min
Tabbouleh är ett måste på mezebordet. Vår variant innehåller valnötter, vitost och en massa dill. Låt inte bulgurgrynen koka för länge så behåller de lite kärna i mitten.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/tabbouleh-med-dill/

Gör så här

  • Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  • Bryt osten i mindre bitar. Grovhacka nötterna. Skär tomaterna i grova bitar.
  • Skala, dela och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar.
  • Blanda samman alla ingredienser till tabbouleh.
Klart!
Energi:

410 kcal

Protein: 13 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 29 g

Ingredienser

Bulgur
1 dl
150 g
Valnötter
1 dl
Tomater
6
Gurka
1
Hackad färsk dill
1 dl
Svarta oliver
15
Citron
saften av ½
Olivolja
3 msk
Salt
1 tsk