Tabbouleh med dill

Tabbouleh med dill

Tabbouleh är ett måste på mezebordet. Vår variant innehåller valnötter, vitost och en massa dill. Låt inte bulgurgrynen koka för länge så de behåller lite kärna i mitten.
Betyg (8 st)

Mitt betyg:

Tabbouleh med dill

Tabbouleh är ett måste på mezebordet. Vår variant innehåller valnötter, vitost och en massa dill. Låt inte bulgurgrynen koka för länge så de behåller lite kärna i mitten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 1 dl bulgur
  • 150 g Apetina® vitost
  • 1 dl valnötter
  • 6 tomater
  • 1 gurka
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 15 svarta oliver
  • saften av ½ citron
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Bryt osten i mindre bitar. Grovhacka nötterna. Skär tomaterna i grova bitar. Skala, dela och kärna ur gurkan. Skär den i halvmånar. Blanda ihop alla ingredienser till tabbouleh.

Källa:

Näringsvärden, per port

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 29 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.