Tabbouleh med dill
20 min
•
Tabbouleh är ett måste på mezebordet. Vår variant innehåller valnötter, vitost och en massa dill. Låt inte bulgurgrynen koka för länge så behåller de lite kärna i mitten.
Ingredienser
|
Bulgur
|
1 dl |
|---|---|
| 150 g | |
|
Valnötter
|
1 dl |
|
Tomater
|
6 |
|
Gurka
|
1 |
|
Hackad färsk dill
|
1 dl |
|
Svarta oliver
|
15 |
|
Citron
|
saften av ½ |
|
Olivolja
|
3 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
394 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,8 g |
| Protein: | 13,2 % | 12,8 g |
| Fett: | 66 % | 29,4 g |
| Kolhydrater: | 20,8 % | 20,2 g |