Tabbouleh med aprikoser

Tabbouleh med aprikoser

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(36 st)

Tabbouleh är en sallad från mezebordet med bulgur, tomat, persilja och mynta. Vår tabbouleh innehåller aprikoser istället för tomater och smulad ost på toppen. Passar bra på grillbuffén.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ dl bulgur
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 3 schalottenlökar
  • 50 g valnötter
  • 2 dl torkade aprikoser
  • 2 dl hackad bladpersilja
  • 1 dl hackad färsk mynta
  • 3 msk pressad citron
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm svartpeppar
  • 200 g Puck® Classic Creamy White Classic Creamy White

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka bulgur i buljongen och låt kallna.
  2. Skala och hacka löken. Grovhacka nötterna och strimla aprikoserna. Blanda bulgur, lök, nötter, aprikoser, örter, citronsaft, olja och peppar.
  3. Dela puck creamy white i bitar och blanda i salladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 595 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag