Svampbruschetta
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
&format=webp)
Stekta brödskivor med läckert fräs blir bruschetta på italienska. Här med den härliga smakkombinationen svamp, oliver och parmesanost.
Ingredienser
Färska champinjoner eller annan svamp
|
300 g |
---|---|
1 msk | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gröna oliver med pimento
|
20 |
½ dl | |
Färskriven parmesanost
|
1 dl |
Strimlad bladpersilja
|
½ dl |
Lantbröd
|
4 skivor |
Olivolja
|
2 msk |
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
366 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 11,4 % | 10,3 g |
Fett: | 57,6 % | 23,8 g |
Kolhydrater: | 31 % | 27,9 g |

