Bruschetta med bär

Bruschetta med bär

15 min Efterrätt
Makalöst goda bruschetta till efterrätt! Färska bär, Kesella kvarg och vit choklad på vetebröd som steks i kardemumma och socker. Mums!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/bruschetta-med-bar/

Gör så här

  • Smält smöret i en stor stekpanna, tillsätt socker och kardemumma.
  • Lägg i vetebrödet och stek på medelvärme tills sockret börjar få färg. Ta upp vetebrödskivorna och låt svalna.
  • Fördela kvarg på skivorna och toppa med färska bär. Hyvla över vit choklad.
Klart!

Ingredienser

2 msk
Rårörsocker
2 msk
Stötta kardemummakärnor
½ tsk
Vetelängd
6 skivor
250 g
Bär
Vit choklad
50 g