Svampbakad fisk
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Förnya fisken med frasigt svamptäcke.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svamp, t ex kantareller, blandsvamp eller champinjoner
|
250 g |
Purjolök
|
1 |
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Ströbröd
|
1 dl |
2½ dl | |
Salt
|
½ tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Rätten kan förberedas fram tills den ska in i ugnen. Ströbrödet kan ersättas med rivet dagsgammalt vitt bröd.
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
665 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 74 g |
Fett: | 20 g |

