Svampbakad fisk

Svampbakad fisk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(142 st)

Förnya fisken med frasigt svamptäcke.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt på ugnen på 225°. Dela fisken i portionsbitar. Salta och lägg den på ett ugnssäkert fat. Hacka svampen. Skölj och strimla purjolöken. Fräs svamp och purjolök i smör i en stekpanna tills all vätska är borta. Ta den från plattan och rör i persilja, ströbröd, grädde, salt och peppar. Bred blandningen över fisken. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min.

Tips:

Rätten kan förberedas fram tills den ska in i ugnen. Ströbrödet kan ersättas med rivet dagsgammalt vitt bröd.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 665 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 74 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem