Svamp och spenat med dinkel
20 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bjud på varm, härlig dinkelsallad med dina favoritsvampar. Toppa med smulad vitost och rostade hasselnötter. Gott och mättande!
Ingredienser
|
Dinkel hel
|
2 dl |
|---|---|
|
Svampbuljong
|
5 dl |
|
Blandsvamp
|
250 g |
|
Gul lök
|
1 |
|
Salt
|
½ tsk |
| 1 dl | |
|
Babyspenat
|
130 g |
| 150 g | |
|
Grovhackade rostade hasselnötter
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
313 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,7 g |
| Protein: | 17 % | 13,1 g |
| Fett: | 64,7 % | 22,9 g |
| Kolhydrater: | 18,3 % | 14,1 g |