Svamp och spenat med dinkel
                                
                                     20 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Bjud på varm, härlig dinkelsallad med dina favoritsvampar. Toppa med smulad vitost och rostade hasselnötter. Gott och mättande!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Dinkel hel
                                            
                                     | 2 dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Svampbuljong
                                            
                                     | 5 dl | 
| 
                                            
                                                Blandsvamp
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Babyspenat
                                            
                                     | 130 g | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Grovhackade rostade hasselnötter
                                            
                                     | ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
313 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,7 g | 
| Protein: | 17 % | 13,1 g | 
| Fett: | 64,7 % | 22,9 g | 
| Kolhydrater: | 18,3 % | 14,1 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)