Stekta tomater med oliver och basilikaröra

Stekta tomater med oliver och basilikaröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Gör en smakresa till Italien. Några droppar balsamvinäger blir pricken över i.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 fasta tomater
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 tsk balsamvinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl oliver

Röra:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär tomaterna i halvor. Stek dem i smör på svag värme ca 5 min på varje sida. Krydda med balsamvinäger, salt och peppar. Lägg i oliverna på slutet och låt dem bli varma. Blanda lätt crème fraiche, basilika, salt och vitlök. Servera tomaterna varma eller ljumna med röran till.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag