Stekta plommon

Stekta plommon

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Plommon som steks i smör med råsocker och kanel är kalasgott. Toppa efterrätten med Kesella vanilj och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Kärna ur plommonen och skär dem i klyftor. Hetta upp smöret i en stekpanna. Rör ner råsocker och kanel. Blanda i plommonklyftorna och stek ca 2 min. Fördela dem i koppar eller glas och toppa med kvarg.

Tips:

Om du vill kan du byta ut plommonen mot 3–4 skalade äpplen som du skär i tunna klyftor och steker på samma sätt.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem