Stekt halloumi
25 min
Lunch
Middag
•

Halloumi blir extra gott när den får stekas gyllene och krispig på utsidan, samtidigt som den behåller sin mjuka insida. Servera med ugnsrostad sötpotatis, en fräsch sallad på tomat, rucola och basilika, och avsluta med en klick smaksatt crème fraiche.
Nytt
Ingredienser
Stekt halloumi:
Halloumi
|
300 g |
---|---|
½ msk |
Sallad:
Sötpotatis
|
900 g |
---|---|
1 msk | |
Flingsalt
|
1 krm |
Körsbärstomater
|
250 g |
Rucola
|
65 g |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Olivolja
|
1 msk |
Citron
|
1 |
Saft från citron
|
1 msk |
Flingsalt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Till servering:
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
559 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 9,4 g |
Protein: | 16,7 % | 22,9 g |
Fett: | 48,7 % | 30,8 g |
Kolhydrater: | 34,6 % | 47,6 g |

