Steamed buns med misobakad portabello och gochujangmajonnäs

Steamed buns med misobakad portabello och gochujangmajonnäs

Huvudrätt

Denna festliga och smakrika rätt går utmärkt att förbereda. Buns och misosmör kan frysas och råkostsalladen går bra att förbereda tre dagar innan. Uteslut då koriander och sesamfrön.

Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Det går bra att frysa bröden. Låt de svalna helt och lägg sedan i fryspåsar. Vid servering: tina och ånga bröden ca 1 min. Det är en stor sats misosmör. Rulla in i plastfilm och frys in det som inte går åt till svamparna. Servera i bitar till grillat kött, ångade grönsaker eller kokt ris.

Näringsvärden, per port och halva mängden Gochujangmajonnäs

Energi:

816 kcal

Protein: 19 g
Kolhydrater: 90 g
Fett: 41 g

Ingredienser