Det går bra att frysa bröden. Låt de svalna helt och lägg sedan i fryspåsar. Vid servering: tina och ånga bröden ca 1 min. Det är en stor sats misosmör. Rulla in i plastfilm och frys in det som inte går åt till svamparna. Servera i bitar till grillat kött, ångade grönsaker eller kokt ris.
816 kcal
Protein: | 19 g |
Kolhydrater: | 90 g |
Fett: | 41 g |
1½ dl | |
Vatten
|
1 dl |
Jäst
|
25 g |
Matolja
|
1 msk |
Strösocker
|
1 msk |
Vetemjöl
|
6 dl |
Bakpulver
|
½ tsk |
Salt
|
2 krm |
250 g | |
Vitlöksklyftor
|
3 |
Vit misopasta
|
2½ msk |
Srirachasås
|
2½ msk |
Rostad lök
|
2 msk |
Sesamolja
|
1 msk |
Japansk soja
|
1 msk |
Portabellosvampar
|
4 |
---|
Morötter
|
2 |
---|---|
Gurka
|
1 |
Salladslökar
|
3 |
Lime, pressad saft
|
1 |
Japansk soja
|
2 msk |
Risvinäger eller vitvinsvinäger
|
2 msk |
Sesamolja
|
1 msk |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Rostade sesamfrön
|
2 msk |
Äggulor
|
2 |
---|---|
Dijonsenap
|
1 tsk |
Matolja
|
ca 2 dl |
Gochujang chilipasta
|
2 msk |
Salt
|