Spenatvåfflor med lax

Spenatvåfflor med lax

Betyg

(31 st)

Gröna våfflor som passar till en sallad eller som festligt tilltugg.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Tina spenaten och pressa ur vätskan. Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa i mjölk och ägg till en slät smet. Blanda i spenat och smör. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Blanda crème fraiche med pepparrot, äppelmos och salt. Servera våfflorna med lax, crème fraiche och dill.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem