Spenatpaj med bacon
1 tim 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•

En spenatpaj med bacon och både KESO® Cottage cheese och lagrad ost i fyllningen. Pajen färgas vackert guldgul med gurkmeja.
Ingredienser
Pajdeg:
Vetemjöl
|
1½ dl |
---|---|
Grahamsmjöl
|
1 dl |
Svenskt Smör från Arla®
|
100 g |
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
Bacon
|
140 g |
---|---|
Bladspenat gärna färsk
|
250 g |
Gul lök
|
1 |
Svenskt Smör från Arla®
|
|
Salt och peppar
|
|
KESO® Cottage cheese crushed naturell
|
250 g |
Arla Ko® Standardmjölk
|
1 dl |
Ägg
|
3 |
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
Riven Arla Ko Präst® Ost 31%
|
1 dl |

