Spenatcannelloni med cottage cheese

Spenatcannelloni med cottage cheese

40 min Huvudrätt
Hemlagad spenatcannelloni svänger du snabbt ihop med färska lasagneplattor och färdig ostsås. Underbart gott med spenat och cottage cheese som fyllning.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten och pressa ur vattnet. Blanda spenat och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar.
  • Lägg fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Häll över ostsåsen.
  • Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min.
Klart!
Energi:

365 kcal

Protein: 18 g
Kolhydrater: 41 g
Fett: 18 g

Ingredienser

Fryst bladspenat
250 g
250 g
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
Färska lasagneplattor
10
4 dl