Spenat- och cheddarfylld kalkonfilé i saffranssås

Spenat- och cheddarfylld kalkonfilé i saffranssås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(65 st)

Bjud på festliga kalkonfiléer med överraskande god fyllning.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Tina spenaten och krama ur vätskan. Banka ut fileérna till 1 ½ cm tunna skivor och skär en djup ficka längs med filéerna. Blanda spenat, ost och sambal oelek. Fyll filéerna med blandningen och bryn dem i smör. Blanda grädde, saffran, salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnssäker form och häll över gräddblandningen. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 510 kcal
  • Protein: 42 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem