Spenat- och cheddarfylld kalkonfilé i saffranssås
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bjud på festliga kalkonfiléer med överraskande god fyllning.
Ingredienser
|
Kalkonfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Fryst bladspenat
|
250 g |
| 2 dl | |
|
Sambal oelek
|
1 msk |
| 3 msk | |
| 2½ dl | |
|
Saffran à 0,5 g
|
½ pkt |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
494 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,3 g |
| Protein: | 36,2 % | 44 g |
| Fett: | 61,2 % | 34,2 g |
| Kolhydrater: | 2,6 % | 3,2 g |