Spenat- och ädelostsoppa

Spenat- och ädelostsoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(53 st)

Potatissoppan blir både nytta och nöje med färska spenatblad i generösa bitar och krämig ädelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Grovhacka spenaten. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken. Fräs potatisen och löken i smör i en kastrull. Tillsätt vatten, peppar och buljongtärningar och låt koka ca 15 min. Vispa eller mixa sönder de kokta grönsakerna. Tillsätt spenaten, mjölken och grädden. Låt koka upp. Smula i osten och låt den smälta.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag