Spenat- och ädelostsoppa

Spenat- och ädelostsoppa

Betyg

(26 st)

Potatissoppan blir både nytta och nöje med färska spenatblad i generösa bitar och krämig ädelost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Grovhacka spenaten. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken. Fräs potatisen och löken i smör i en kastrull. Tillsätt vatten, peppar och buljongtärningar och låt koka ca 15 min. Vispa eller mixa sönder de kokta grönsakerna. Tillsätt spenaten, mjölken och grädden. Låt koka upp. Smula i osten och låt den smälta.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem