Sommarknyte på grillen

Sommarknyte på grillen

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Det här goda knytet med svenska smaker är gjort för att värmas på en utegrill, men du kan också värma det i ugnen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 12 färskpotatisar
  • 4 kokta ägg
  • 2 rödlökar
  • 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 75 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%

Gör så här:

Gör så här:

Koka potatisen med skalet på. Låt svalna och skär i skivor. Skala och hacka äggen. Skiva löken. Fördela potatisen på 4 folieark. Lägg på ägg, lök och ansjovisfiléer. Salta och peppra. Skär smöret i bitar och fördela överst. Vik ihop till paket, nyp till ordentligt så att inget rinner ut. Lägg paketen på grillen ca 10 min. De är klara när smöret har smält och potatisen är riktigt varm.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem