Solrosfisk

Solrosfisk

Betyg

(6 st)

Knaprig och god fisk under ett smakrikt täcke av bland annat solrosskott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Solrossås:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över limeskal, ost och solrosfrön. Stek fisken i övre delen av ugnen ca 25 min. Höj ev värmen på slutet så att osten får färg. Hacka tomater och solrosskott, spar några skott till garnering. Blanda med minifraiche och vitlök.

Näringsvärden, per portion inklusive serveringsförslag

  • Energi: 445 kcal
  • Protein: 45 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem