Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Solig sparris
Solig sparris
20 min
Buffé
Förrätt
•
Kommentarer
Nystekt sparris med rostade solrosfrön och sting av limesaft.
Andra liknande recept
40 min
Lax i folie
(183)
15 min
Krämig räkpasta
(160)
1 tim
Lammfärsbiffar
(51)
Sparrissoppa
(175)
25 min
Couscoussallad
(52)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skär bort det nedersta på sparrisen.
Rosta solrosfrön i en torr het stekpanna.
Ta upp fröna ur pannan, lägg i smör och stek sparrisen 3-4 min. Krydda med salt och limesaft.
Strö över solrosfrön. Servera sparrisen ljummen.
Klart!
Ingredienser
Färsk grön sparris
600 g
Solroskärnor
2 msk
Svenskt Smör från Arla®
3 msk
Lime
saft av ½
Andra liknande recept
40 min
Lax i folie
(183)
15 min
Krämig räkpasta
(160)
1 tim
Lammfärsbiffar
(51)
Sparrissoppa
(175)
25 min
Couscoussallad
(52)
20 min
Sparrissoppa med vitost och mynta
(16)
Räktårta
(4)
15 min
Stekt sparris
(2)
40 min
Krispig italiensk sallad
(60)
30 min
Grillad biffsallad
(31)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum