Snabb thaisoppa med kyckling

Snabb thaisoppa med kyckling

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Det är enkelt att imponera med asiatiskt när du tar genvägen över Kelda färdiga thaisoppa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär i bitar. Strimla purjolöken. Koka upp soppan under omrörning i en kastrull. Lägg ner kyckling och purjolök i soppan. Häll upp i skålar och strö över koriander.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag