Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Lättlagad pastej som du gör läckra smörrebröd av eller ställer fram som den är på julbordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skivor kavring
  • 2 apelsiner
  • 3 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 8 skivor kyckling leverpastej, ca 0,5 cm tjocka
  • 1 dl granatäpplekärnor
  • 1 dl ärtskott

Gör så här:

Gör så här:

Skala och dela apelsinen i filéer, skär dem i mindre bitar. Bred Bregott på brödskivorna. Skiva kycklingleverpastejen i 8 st ca ½ cm tjocka skivor med en varm kniv. Lägg en skiva kycklingleverpastej på varje brödskiva. Toppa med apelsinbitar, granatäpplekärnor och ärtskott.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 380 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem