Smördegsbakelser med hallon
                                
                                     30 min
                                
                                    Fika
                                    Huvudrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Smördegsbakelser med söta hallon och syrlig kvarg på frasig smördeg. Gör dessa delikata smördegsbakelser till kalaset nästa gång. Mums!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Kyld smördeg eller hemgjord
                                            
                                     | 400 g | 
|---|---|
| 250 g | |
| 
                                            
                                                Hallon
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Stötta kardemummakärnor
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Rårörsocker
                                            
                                     | 3 tsk | 
| 2 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per st
Energi:
179 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g | 
| Protein: | 7,7 % | 3,4 g | 
| Fett: | 65,1 % | 13,2 g | 
| Kolhydrater: | 27,2 % | 12 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    