Små smördegspajer med gräddkokt grönkål och ädelost
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
Frysbar
•
En otroligt lättlagad och vacker minipaj som toppas med färska fikon. Kan serveras både varm och kall.
Ingredienser
|
Kyld smördeg à 250 g
|
1 |
|---|---|
|
Grönkål
|
100 g |
| 2 msk | |
| 1 dl | |
| 70 g |
Till servering:
|
Färska fikon
|
2 |
|---|---|
|
Färsk oregano
|
½ kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
140 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 9,6 % | 3,3 g |
| Fett: | 75,6 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 14,8 % | 5,1 g |