Små fishcakes med vitost och lime

Små fishcakes med vitost och lime

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Pankopanerade fiskkakor med asiatisk smak. Serveras med krispig gurksallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Krispig gurksallad:

  • ½ gurka
  • 100 g rädisor
  • 1 röd chili
  • 1 tsk strösocker
  • pressad saft av ½ lime
  • ½ tsk salt
  • ½ dl grovhackad färsk koriander

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med salladen. Skär gurkan i stavar och rädisorna i kvartar. Kärna ur och strimla chilin. Rör ihop socker, limesaft och salt och blanda med övriga ingredienser. Ställ kallt. Mixa fisken till en färs. Tillsätt ägg, honung, ingefära, lime och salt. Grovhacka räkorna och osten. Vänd ner det i färsen. Forma 8 små kakor. Vänd dem i en blandning av panko och sesamfrön. Stek fiskkakorna 2-3 min på varje sida i smör-&rapsolja. Servera med salladen.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag