Små fishcakes med vitost och lime

Små fishcakes med vitost och lime

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Pankopanerade fiskkakor med asiatisk smak. Serveras med krispig gurksallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Krispig gurksallad:

  • ½ gurkor
  • 100 g rädisor
  • 1 röd chili
  • 1 tsk strösocker
  • pressad saft av ½ lime
  • ½ tsk salt
  • ½ dl grovhackad färsk koriander

Gör så här:

Gör så här:

Börja med salladen. Skär gurkan i stavar och rädisorna i kvartar. Kärna ur och strimla chilin. Rör ihop socker, limesaft och salt och blanda med övriga ingredienser. Ställ kallt. Mixa fisken till en färs. Tillsätt ägg, honung, ingefära, lime och salt. Grovhacka räkorna och osten. Vänd ner det i färsen. Forma 8 små kakor. Vänd dem i en blandning av panko och sesamfrön. Stek fiskkakorna 2-3 min på varje sida i smör-&rapsolja. Servera med salladen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem