Sloppy Joe burger
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Snabbmat
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Variera din burgare! Prova den här amerikanska favoriten som du snabbt svänger ihop med mycket smak av kryddig färskost.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Nötfärs
                                            
                                     | 400 g | 
|---|---|
| 3 msk | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Hamburgerbröd
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Morot
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 40 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
541 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g | 
| Protein: | 20,7 % | 27,6 g | 
| Fett: | 54,7 % | 33,4 g | 
| Kolhydrater: | 24,6 % | 32,8 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)