Skolans fisksås
10 min
•
Arbetstid: 10 min
Tillbehör
•
Den klassiska såsen som serveras till nystekt panerad fisk. Den blir bara godare av att stå, så gör den gärna dagen innan.
Ingredienser
| 3 dl | |
| 1 dl | |
|
Bostongurka
|
1 dl |
|
Färsk dill, finhackad
|
1 kruka |
|
Citronsaft
|
1 msk |
|
Kapris
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
206 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,7 g |
| Protein: | 7,1 % | 3,6 g |
| Fett: | 73,8 % | 17,2 g |
| Kolhydrater: | 19,1 % | 9,7 g |