Skogsbärscheesecake i glas

Skogsbärscheesecake i glas

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

20 min

Sommarsmaker i ett glas. Fluffig vaniljfärskost varvas med kex och bär till en lättlagad och lite nyttigare variant på cheesecake. Glasen kan stå färdiga i kylen i väntan på servering.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Halvera vaniljstången på längden och skrapa ur den. Mixa hälften av bären med hälften av vaniljfröna, med en stavmixer.
  2. Vispa grädden lätt med socker och resten av vaniljfröna. Vispa ner färskosten. Smula kexen.
  3. Varva allt i fyra glas. Toppa med resten av bären.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa: