Skinkpaj med färskost och spenat

Skinkpaj med färskost och spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Skinka och spenat passar bra tillsammans med senap och honung. Servera pajen med en fräsch grönsallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

pajdeg

Fyllning:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  2. Nagga och låt stå i frys ca 15 min. Sätt ugnen på 200°. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min.
  3. Nagga och låt stå i frys ca 15 min. Sätt ugnen på 200°. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min.
  4. Häll fyllningen i pajskalet och lägg på den rivna osten. Grädda 25-30 min i mitten av ugnen. Servera ev med sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag