Skinkpaj med färskost och spenat
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Matlåda
                                    Middag
                        
                    
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Skinka och spenat passar bra tillsammans med senap och honung. Servera pajen med en fräsch grönsallad.
Ingredienser
pajdeg
| 125 g | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 3 dl | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 2 msk | 
Fyllning:
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 200 g | 
|---|---|
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Flytande honung
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Färsk spenat
                                            
                                     | 65 g | 
| 1½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
438 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g | 
| Protein: | 15 % | 16,2 g | 
| Fett: | 61 % | 30,2 g | 
| Kolhydrater: | 24 % | 25,9 g | 
 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp)