Skinkfrestelse
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Denna skinkfrestelse är perfekt att göra om du har skinka över från julens alla festligheter. Här har ansjovisen helt enkelt ersatts av skinka. Krämigt och gott. Servera den gärna med en krispig grönkålssallad.
Ingredienser
|
Potatis
|
900 g |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
|
Julskinka eller skivad kokt skinka
|
300 g |
| 25 g | |
| 5 dl | |
|
Stark julsenap
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 25 g | |
|
Ströbröd
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
274 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,7 g |
| Protein: | 17,6 % | 11,9 g |
| Fett: | 48,3 % | 15 g |
| Kolhydrater: | 34,1 % | 23 g |