Skållat bondbröd
2 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Buffé
Frukost
Frysbar
•
Det doftar nybakat! Skållning och kvarg håller brödet saftigt.
Ingredienser
|
Vetekross
|
2 dl |
|---|---|
|
Grovt rågmjöl
|
2 dl |
|
Vatten
|
5 dl |
|
Jäst
|
50 g |
| 1 dl | |
| 50 g | |
|
Salt
|
2 tsk |
|
Vetemjöl special med fullkorn
|
7 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
1372 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 30,8 g |
| Protein: | 12,1 % | 41 g |
| Fett: | 21,4 % | 33,2 g |
| Kolhydrater: | 66,5 % | 224,4 g |