Skållat bondbröd
                                
                                    2 tim 30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Brunch
                                    Buffé
                                    Frukost
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Det doftar nybakat! Skållning och kvarg håller brödet saftigt.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Vetekross
                                            
                                     | 2 dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Grovt rågmjöl
                                            
                                     | 2 dl | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 5 dl | 
| 
                                            
                                                Jäst
                                            
                                     | 50 g | 
| 1 dl | |
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 2 tsk | 
| 
                                            
                                                Vetemjöl special med fullkorn
                                            
                                     | 7 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per st
Energi:
1372 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 30,8 g | 
| Protein: | 12,1 % | 41 g | 
| Fett: | 21,4 % | 33,2 g | 
| Kolhydrater: | 66,5 % | 224,4 g | 
 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp)