Skaldjursplateau med två såser

Skaldjursplateau med två såser

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(32 st)

Lyxig skaldjursplateau med läckra såser att bjuda på vid speciella tillfällen. En skaldjursplateau ger gästerna möjlighet att frossa i hummer, krabba, kräftor, räkor, musslor eller ostron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 humrar eller
  • 2 krabbor
  • 8 kräftor
  • 4 ostron
  • 600 g räkor med skal
  • ¾ kg kokta musslor i skal
  • 1 citron

Fänkålsås:

Saffransås:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Rör ihop crème fraiche, fänkålsfrön, dill, gräslök och salt. Häll upp i en skål. Häll upp crème fraiche saffran&tomat i en annan skål. Skär citronen i klyftor. Lägg is på ett stort fat. Lägg på skaldjur och citronklyftor.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 41 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag