Skaldjursdipp
15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
En enkel och fräsch skaldjursdipp som passar perfekt till räkor och pilgrimsmusslor. Krämig avokado blandas med lätt crème fraiche och lök, vilket ger en mild och god smak som lyfter skaldjuren. Passar både som förrätt och som en del av en buffé.
Ingredienser
|
Stora räkor med skal
|
½ kg |
|---|---|
|
Små pilgrimsmusslor
|
8 |
|
Salt
|
Dipp:
|
Avokados
|
2 |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Finhackad schalottenlök
|
1 |
|
Salt
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
284 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g |
| Protein: | 35,6 % | 24,9 g |
| Fett: | 57,8 % | 18,6 g |
| Kolhydrater: | 6,6 % | 4,6 g |