Sesamkryddad paneer

Sesamkryddad paneer

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

30 min

Till wala, sesamkryddad paneer passar perfekt som tapas, till buffén eller varför inte som fyllning i ett matigt pitabröd.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 förp Apetina® Paneer à 225 g Paneer 8%
  • 4 msk rapsolja
  • 1½ tsk malen spiskummin
  • 1½ msk sesamfrön
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • ½ tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk chili flakes
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk torkad mynta

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skär osten i stavar och lägg i en ugnssäker form. Blanda övriga ingredienser till en marinad. Häll marinaden över osten och blanda runt försiktigt. Låt stå ca 15 min.
  2. Sätt ugnen på 200°. Stek i mitten av ugnen ca 10 min. Servera med raita och mango chutney. Garnera gärna med färsk koriander.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 165 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag